Наліпки на бобіні "Handmade with Love" рожеві 500шт в рулоні, діаметр 2,5 см

Наліпки на бобіні "Handmade with Love" рожеві 500шт в рулоні
Наліпки на бобіні "Handmade with Love" рожеві 500шт в рулоні
4685
В наявності
70,00 грн

Наліпки для виробів ручної роботи

В бобіні 500 шт.

Діаметр 2,5 см

Можна використовувати, як для декорування готового виробу, упаковки, так і для ігор з дітьми, прикрашання різних предметів інтер'єру.

Ціна вказана за 1 бобіну.

Опт від 3шт.

Якщо вам цікаві оптові закупки чи виготовлення власних дизайнів під замовлення - надішліть запит нашим менеджерам у месенджер.

Кількість Знижка Ви заощаджуєте
3 30% до 63,00 грн

Декоративні наліпки діаметром 2,5 см напрочуд легкий і доступний спосіб, як додати родзинку декору вашого виробу, так і організувати цікаві ігри з дітьми чи задекорувати оселю до свята.

В нашому асортименті безліч наборів тематичних наліпок. Також ви можете проконсультуватись з менеджерами, з приводу замовлення для друку вашого індивідуального дизайну - наша команда вже пройшла цей шлях і виробник підтвердив на практиці високу якість, адекватні терміни і прийнятні ціни виробництва наліпок по індивідуальному замовленню.

Група
Візерунки
Декор
Матеріал
Папір
Тип
бобіна
Опт
опт
Упаковка. Тип
Наліпка
ОПТ. Тип товару
Наліпки
ОПТ. Група товару
Упаковка
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.