Відгуки про сайт

Відгуки (147)
Хочу сказать спасибо магазину за возможность сэкономить при закупках, благодаря вашим лояльным оптовым условиям, а также постоянным акциям на товары (при чем здесь радует, что скидки даете не на "залежавшиеся" позиции, а на то, что постоянно используешь в работе).
Адміністратор:
Оприлюднено Ирина Волкова 21-12-2018
Хочу сказать "спасибо" этому магазинчику за такой широкий ассортимент товаров и за прекрасный сервис! Знаю этот магазин давно, пользуюсь их услугами постоянно, девочки никогда меня не подводили! Искренне желаю Вам процветания!!!
Адміністратор:
Оприлюднено Нина 20-12-2018
Мне кажется обмотать фетр пленкой, положить в пакет новой почты, а потом туда же положить синтепух (без своего собственного пакета!!!) это вообще не упаковка...
Адміністратор:
Дякуємо за ваш відгук. Об'ємні товари (холлофайбер, синтепух, синтепон) ми пакуємо в пакет, зверху обмотуємо  стрейчевою плівкою. За допомогою плівки намагаємося, максимально компактніше упакувати посилку. Всі додаткові пакети додають обємності посилці, за який клієнту потрібно додатково оплатити при отриманні замовлення на пошті. Якщо посилочка складається з наповлнювача і додаткових позицій, ми запаковуємо їх окремо в плівку і в вкладаємо до наповнювача, адже бували випадки, що коли посилка приїжджала до клієнта двома частинами, то при отриманні одна частина або не видавалося одразу, або губилася в дорозі.
Оприлюднено Алена 07-12-2018
Дякуємо за гарний товар. Все якісне та красиве. Ми покупкою задоволені.
Адміністратор:
Оприлюднено Ярина 26-11-2018
Замовлення опрацьовано швидко. Хотілося б кращого пакування. Я замовляла резинки і стрічки - і вони всі лежали в пакеті жмутом. Я думаю, що можна було б перев'язати їх еластичною гумкою чи ниткою, чи намотати на щось..
Адміністратор:
Доброго дня! Дякуємо за ваші рекомендації  та зворотній зв'язок. Ми вже вирішили це питання, адже завдяки Вам (нашим клієнтам) ми можемо розвиватися та покращувати сервіс.
Оприлюднено Олена 25-10-2018
SmileСпасибо Вам за отличный сервис!) Обращусь еще непременно!.
Адміністратор:
Оприлюднено Настя 26-09-2018
В этом магазине заказывала впервые.Всё получилось.Заказ обработан быстро ,отправлен в срок.Качество товаров отменное.Планирую дальнейшее сотрудничество.Рекомендую всем.
Адміністратор:
Оприлюднено Инна 13-09-2018
Найкращий магазин по асортименту та якості фетру. Приємні знижки для оптових замовлень. При виникненні будь-яких питань можна без проблем з'ясувати під час оформлення замовлення. Завжди задоволена якістю товару та обслуговуванню. І особливе дякую за друкований чек з фото і ціною та зразками інших кольорів фетру.
Адміністратор:
Дякуємо за відгук! Будемо і надалі працювати над покращенням сервісу і розширенням асортименту.
Оприлюднено Ірина 09-09-2018
Товар прийшов швидко. Якісний, гарний, відповідає опису. Дуже задоволена, починаю працювати. Крамниці процвітання. Раджу всім рукодільницям!
Адміністратор:
Оприлюднено Наталія 03-08-2018
Grin:Все дуже сподобалось, тільки, мені здається, треба на пошті просити заклеювати 2 шари пакету, бо можуть злодії дістатися до вмісту відправлення. Цього разу такого не сталося, але з нашою поштою буває всяке...
А від фетру я в захваті!!! Успіхів Вашій крамничці!
Адміністратор:
Доброго дня! Дякуємо за рекомендацію,візьмемо до уваги ваше прохання. Дуже раді, що вам все сподобалося
Оприлюднено Алла 06-07-2018

Ваш відгук відправлено на модерацію. Дякуємо!
Додати відгук
Captcha
Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.