Відгуки про сайт

Відгуки (147)
Зробивши замовлення, не отримала номер транспортної накладної. Звернулась із проханням відправити його, мені відповіли чекати від пошти, але від неї також не було повідомлень. Я не одноразово купую в інтернет-магазинах, то при відправці товару відправляли і номер транспортної накладної, це дає зрозуміти, що посилка в дорозі. Врахуйте, будь ласка, цю прогалину
Адміністратор:
Дякуємо за ваш зворотній зв'язок, після оформлення вашої посилки, номер накладної автоматично надсилається на емейл, який вказаний в вашому замовленні. Також номер посилки можна прослідкувати в вашому особистому кабінеті. Обов'язково візьмемо до уваги ваші зауваження та пропозиції. Перепрошуємо за тимчасові незручності.
Оприлюднено Наталя Ворончук 23-11-2019
I am very happy that I orderd hard felt here. The shipment was very fast (5 days to Lithuania), goods are perfect, seller very friendly and helpful! Thank you for the gift :) Thank you for everything, I am very happy and will order again:)
Адміністратор:

Thank you for your feedback!.
Оприлюднено Vaida 18-06-2019
SmileSmileSmileТакую тканюшку как мне нужна была , нашла только на вашем сайте . Очень довольна . Доставили быстро НП. Буду ещё с вами сотрудничать
Адміністратор:
Приємної творчості! Дякуємо за ваш відгук
Оприлюднено Ирина 18-06-2019
Претензій до якості тову немає - він на висоті. А от до пакування самої посилки є. Моя посилка з вагою в максимум в 400 грамів перетворилась в 1.5 кг і за доставку по Київу я заплатила, як наче с іншого міста. Я розумію, що Вам байдуже скільки я заплачу за пересилання, але поясніть мені навіщо було основу для мобілю класти зібраною, якщо вона чудово розирається, якби Ви поклали її розібраною, то тоді моя б посилка коштувала набагато дешевше. Дуже не приємно.
Адміністратор:
Дякуємо за ваш зворотній зв'язок!  Нажаль, ви не написали ні номера замовлення, ні прізвища, щоб ми могли дати  більш якісну оцінку та пояснення щодо вашого замовлення. Ми намагаємося упакувати замовлення якомога компактніше, але просимо звернути увагу, що транспортна компанія в розрахунку вартості посилки бере до уваги не тільки фактичну вагу, а також об"ємну. Також всі комплектуючі для мобілю надсилаються в розібраному вигляді (пластик) вони складаються з 4 та 5 частин, окрім деревяних (вони складаються з двох частин) і не розбираються.
Оприлюднено Тетяна 05-06-2019
Большое Вам спасибо! Сегодня получила посылку с корейским фетром и фоамиран. Заказ выполнен очень быстро, цвета яркие. Очень порадовала цена, брала со скидкой ко дню защиты детей. Буду заказывать ещё, успехов Вам и процветания. Да, девочки умнички, перезвонили, сказали что весь товар в наличии. Нашла вас в инстаграм, очень удобно.
Адміністратор:
Приємної творчості! Дякуємо за ваш відгук!
Оприлюднено Оксана 01-06-2019
Smile отримала замовлення!!!! Фетер просто супер☺️ Фетром дуже задоволена, а от фліс не зовсім порадував, сильно відрізняється від мого колишнього дуже ворсистий наче пух. Замовляла ще тканини, але їх не було в наявності, дуже шкода
Адміністратор:
Оприлюднено Віталія 28-02-2019
SmileSmileSmileДуже класний фетр,велике дякую за те що врахували всі побажання)))Обов`язково буду ще робити замовлення у Вас)))
Адміністратор:
Приємної творчост! Раді, що вам все сподобалося.
Оприлюднено Леся 18-02-2019
К качеству товара претензий нет,а вот по поводу оперативности доставки...первый заказ оплатила 25.01.19,я понимаю что это была пятница вторая половина дня(хотя в субботу магазин работает да и новая почта тоже),получила посылку 29.01,второй раз заказала и оплатила 30.01,сегодня 1.02 посылку даже не отправлялиBlushВ комментариях Вы отвечаете что заказы отправляете на следующий день после оплаты.Как бы претензий особых нет,но осадок остается.SadSadSad
Адміністратор:
Дякуємо за ваш зворотній зв'язок. 26.01 наш магазин працював за розкладом, ваше замовлення було скомплектоване на відправку. Нажаль, через форс-мажорні обставини наш менеджер (по дорозі на пошту потрапив у дтп), і не зміг зробити в цей день відправлення. Ми перепрошуємо, що не повідомили вас про ці обставини. Ми вже взяли до уваги цей момент і обовязково інформуватимемо наших клієнтів про причину і затримку у відправленні замовлень. Друге ваше замовлення було відправлено на наступний день після отримання оплати 31.01, згідно графіку відправлень. 1.02, вам надіслали листа з номером ттн, також його можна побачити у вашому особистому кабінеті в статусі замовлень. Нам дуже прикро, стосовно відчуття осаду і дуже сподіваємося, що наступного разу наші посилочки зможуть принести вам тільки позитивні емоції. Сподіваємося на ваше розуміння і на подальшу співпрацю.
Оприлюднено Леся 01-02-2019
Заказывала уже несколько раз. Всегда перезваниваю девочки, если нужно подскажут. Как-то раз не могла зайти в свой аккаунт - вопрос решили быстро. Товар качественный. Спасибо за вашу работу. Надеюсь на дальнейшее сотрудничество
Адміністратор:
Оприлюднено Катерина 26-12-2018
На сайті вказані невірні ціни, які протягом тижня нашої переписки так і не поміняли, якщо ви замовляєте мобіль за 650 грн - будьте готові до *сюрпризу* - вам вишлють чек на 850 грн! Якесь не дуже приємне враження від такого сервісу. Багато мороки. До речі, інформацію на сайті досить легко і швидко можна поміняти, я працювала і цій сфері і знаю.
Адміністратор:
Дякуємо за ваші рекомендації, ми вже взяли до уваги ваші побажання та пропозиції, та підкорегували сам опис товару. За вашим побажанням ви хотіли замінити двох персонажів та додати деякі елементи декору до самого мобілю. При обговоренні вашого замовлення, ми зразу ж узгодили ці моменти і попередили вас, що вартість може змінитися, оскільки для пошиття індивідуальної іграшки майстер малює макет, та підбирає матеріал, який може бути дещо іншої вартості ніж іграшки зі сталого комплекту мобілю. Ви погодилися на те, що можливі зміни в ціні мобілю. Після прорахунку вартість виробу зросла на 200 грн.
Оприлюднено Дарія 21-12-2018

Ваш відгук відправлено на модерацію. Дякуємо!
Додати відгук
Captcha
Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.