Отзывы о сайте

Отзывы (147)
Мала дві неприємні ситуації з магазином Пуговичок, а саме недокладнений товар та тканина іншого кольору.
Після залишеного відгуку на цьому сайті , мені перетелефонував менеджер магазину Пуговичок(до речі дуже ввічлива та приємна у спілуванні дівчина) та приніс вибачення + за рахунок магазину мені відправили всі товари з якими були проблеми )))Grin
Администратор:
Опубликовано Олександра 21-03-2017
Доброго дня, Олександро! Перепрошуємо за наш недогляд, нам дійсно незручно, що сталася така прикра помилка Sad. Ми обов'язково дошлемо Вам всі замовлені Вами товари сьогодні ж. Сподіваємося, Ви залишитеся нашим постійним клієнтом і надалі! Нам важливо, щоби всі клієнти були задоволені покупками у нашій крамничці, тому завжди намагаємося залагодити виниклі проблеми. Якщо у будь-кого з наших покупців є претензії щодо отриманих замовлень, просимо звертатися до нас за телефонами (093) 279-12-14, (068) 507-00-67, (095) 882-16-85 або ж на
E-maіl: sales@pugovichok.com.ua. Також ви можете ознайомитися з варіантами вирішення деяких питань у розділі FAQ за посиланням: http://pugovichok.com.ua/faq.
Администратор:
Опубликовано Крамничка Пуговичок 17-03-2017
Не первый раз делаю заказ в этом магазине. Спасибо вам огромное. Отличный магазин, отличный выбор и главное отличное качество. Быстрая обработка заказа и быстрая отправка. Все на высшем уровне. Спасибо еще раз.
Администратор:
Опубликовано Татьяна 15-03-2017
З магазином "Пуговичок" не можна бути впевненим на 100% , що ти отримаєш саме той товар який замовлявHuh. Замовлення збирають неуважно .З трьох замовлень повноцінним був лише перший...в якому була одна позиція - набір фетру. З іншими замовленнями в яких було більше позицій і відповідно більше шансів щось сплутати , пощастило менешеUnsure В друге замовлення не поклали набір булавок ...на перший раз не звернула увагу, так як це дрібниця за 8грн . В третє замовленя поклали тканину рожеве морозиво замість тканини блакитне морозиво. Працюю бухгалтером в інтернет-магазині і бачила різні ситуації з помилковими відправками у наших менеджерів , але відсоток помилок на одному покупці у "Пуговичка" зависокий. Самі замовленні товари та обслуговуванням менеджера по телефону є якісними ,але така лотерея з товаром особисто мені не дуже підходить .
Администратор:
Опубликовано Олександра 15-03-2017
Робота працівників цього магазину дійсно залишає лише приємні враження - і на рівні комунікації з клієнтом, і на рівні виконання замовлення, і на рівні роботи сайту магазину. Все відмінно! Маленька порада: інтернет-магазинів вашого профілю є досить багато, і мене, як клієнта, приваблюють ті, які ще й розробляють програму зацікавлення й тривалої взаємодії з клієнтами - у вас в цьому напрямку вже намічено дуже добрий рух - продовжуйте так і надалі!
Администратор:
Опубликовано Марина 12-03-2017
Чудова Крамничка! Все, що потрібно для рукоділля: якісний та цікавий товар в широкому асортименті + ввічливий та привітний персонал! Дуже задоволена, що знайшла Вас! Smile Розширення Вам та процвітання!!!
Администратор:
Опубликовано Наталія Попик 07-03-2017
Laugh
Спасибо, за посылочку,менеджер выслушала мои пожелания не смотря на дозаказ в телефонном режиме,приятный сервиз,качественные товары
Хотелось бы побольше расцветок флиса
Администратор:
Опубликовано Юлия 03-03-2017
Велике дякую Вам за посилочку все якісне, яскраве і за подаруночки окремо дякую дуже приємно
Администратор:
Опубликовано Таня 27-02-2017
Спасибо за оперативную отправку заказа.Не первый раз заказываю.Качество отличное.Девочки всегда приветливые.Очень довольна Пуговичком!!!!Спасибо Вам!
Администратор:
Опубликовано Даша 22-02-2017
Очень люблю Пуговичка!Самый лучший фетр у Вас!Больше всего разнообразных пуговичек у Вас!)))Заказы очень быстро обрабатываются и доставка почти мгновенная)))Удачи Вам и еще больше клиентовSmile!
Администратор:
Опубликовано Анна 07-02-2017

Ваш отзыв отправлен на модерацию. Спасибо!
Добавить отзыв
Captcha
Товар добавлен в список желаний
Товар добавлен к сравнению.

Этот сайт использует куки-файлы и другие технологии, чтобы помочь вам в навигации, а также предоставить лучший пользовательский опыт, анализировать использование наших продуктов и услуг, повысить качество рекламных и маркетинговых активностей.