Отзывы о сайте

Отзывы (147)
Вперше купувала в Пуговичка і залишилась дуже задоволеною) через декілька годин після замовлення мені перетелефонували і на наступний день товар був вже в мене) до того ж, до моєї покупки вклали ще маленький гудзичок-пташечку: дрібничка, але так приємно) тепер і надалі буду тут купувати!
Администратор:
Опубликовано Ткаченко Ольга 05-02-2017
Вперше купувала в Пуговичка. В рукоділлі я новачок, довго вагалась з вибором тканин та кольорами. Менеджер по телефону заспокоїла мої вагання, а отримавши замовлення я просто розцвіла - тканини як і на фото - дуже гарні та якісні, від гудзиків в окремому захваті! Тішилась усім не менше, ніж моя трирічна донечка)))) Окремо дякую за подаруночок!) Скоро завітаю до Вас знову!) Удачі Вам та вдячних клієнтів!!!)
Администратор:
Опубликовано Наталія 03-02-2017
Обожнюю ваш магазинчик! Дуже хочу, щоб у вас з`явилась пряжа і тоді я вся ваша! Smile
Администратор:
Опубликовано Наталія 23-01-2017
Черговий раз роблю замовлення у вашому магазинчику, роботою і оперативністю якого дуже задоволена. Дуже порадувала безкоштовна доставка (за участь у конкурсі). Окремо спасибі за подаруночок. Ві молодці!!! Люблю Вас!!! Успіхів вам і креативних ідей)))
Администратор:
Опубликовано Людмила 17-01-2017
Smile Магазин просто находка, долго искала что бы близко к дому и было все что нужно. .Спасибо большое за работу всем сотрудникам, заказы обрабатываются и принимаются очень быстро, материалы качественные, делают скидочки и дарят подарочки, довольна абсолютно всем. СПАСИБО ВАМ ПУГОВИЧОК ЗА ТО ЧТО ВЫ ЕСТЬ))))))SmileSmileSmile
Администратор:
Опубликовано Татьяна Виткевич 12-01-2017
З першого ж замовлення інтернет-магазин залишив прекрасне враження Smile Чудовий асортимент, який уже сам по собі надихає. А особливо приємно, що співробітники дбають про покупців найрізноманітнішими способами: враховують усі побажанняя; вносять корективи в замовлення, коли це дуже потрібно; вкадиють до замовлення милі малесенькі подаруночки; ну й сисема знижок, ясна річ. не може залишити байдужим Tongue
Бажаю вам успіху. І вже готова стати постійним клієнтом Grin
Администратор:
Опубликовано Юлія 03-01-2017
Заказ на микс фетра получила, теперь я довольный обладатель супер-запаса качественного и мягонького фетра! Отдельно спасибо за магнитик и сюрприз! Удачи и развития Пуговичку, тепла, уюта и вдохновения всем сотрудникам!
Администратор:
Опубликовано Екатерина 25-12-2016
Дякую за чудову роботу, гарні матеріали за прекрасними цінами. Цікавий сайт, відповідальний продавець з індивідуальним підходом до кожного клієнта. Залишилася дуже задоволена асортиментом фетру, обслуговуванням, оперативністю і якістю товару. Порадувала акуратність і дбайлива упаковка замовлення. Фетр сподобався, якість відмінна і яскраві кольори. Окрема подяка за подаруночок)))
Успіхів Вам! Обов'язково буду Вашим постійним клієнтом))))
Администратор:
Опубликовано Анастасія 24-12-2016
Товар очень мне нравится!!!Сайт мне порекомендовала моя знакомая, Юлия.Я очень довольна! Действительно ,хочется все время что то покупать и творить!!!Спасибо !
Администратор:
Опубликовано Светлана 19-12-2016
Зручний i гарний сайт. Постiйно хочется купувати тут матерiали. Гарний асортимент. Працюють привiтнi дiвчата, дуже тепле ставлення. Я задоволена Вашими послугами . Дякую.
Администратор:
Опубликовано Дар'я 19-12-2016

Ваш отзыв отправлен на модерацию. Спасибо!
Добавить отзыв
Captcha
Товар добавлен в список желаний
Товар добавлен к сравнению.

Этот сайт использует куки-файлы и другие технологии, чтобы помочь вам в навигации, а также предоставить лучший пользовательский опыт, анализировать использование наших продуктов и услуг, повысить качество рекламных и маркетинговых активностей.