Познайомтеся - м'який принтований фетр - цікавий, оригінальний, зручний та якісний матеріал для ваших креативних ідей! У цій статті ми спробуємо відповісти на два найчастіші запитання, які виникають у рукодільниць щодо фетру з принтом, а саме:

  • "Які переваги принтованого фетру?" та
  • "Що можна з нього пошити?"
Фетр з принтом Квіти Фетр з принтом
Фетр з новорічним принтом Фетр з принтом Морський

Ось тільки чотири переваги фетру з принтом, у яких впевнені ми:

  1. На відміну від однотонного, фетр з принтом (малюнком) дозволяє майстру витрачати менше часу на викроювання дрібних деталей для декорування своїх виробів (смужок, квіточок, сердечок, геометричних фігур). Можна просто вирізати потрібний елемент з принтованого фетру - і ваша робота не потребує зайвих прикрас. 
  2. Принтований фетр дозволяє зробити декор оригінальним, не вигадуючи візерунок самим - ми зробимо це за вас! Майстрині тільки залишиться обрати з белічі варіантів візернуків (від квіткових до геометричних та тваринних патернів) та, використовуючи лише свою фантазію, пошити цікаву, унікальну річ.
  3. Фетр з принтом спокійно може замінити тканину (лише там, де не ставляться суворі вимоги до натуральності матеріалів). Він такий же податливий та м'який, приймає форму виробу при набиванні, проте його край не сотається так, як у тканини, з фетром легше працювати вручну. Та й на машинці він прекрасно просторочується. 
  4. Вироби з принтованого фетру виглядають теплішими та затишнішими за текстильні, а візерунки на ньому не поступаються в якості та різноманітті тим, які маємо на тканині.

Спробуйте і ви та переконайтеся у всіх перевагах принтованого фетру у порівнянні з однотонним, а також із бавовняною тканиною. Якщо знайдете ще більше плюсів, пишіть нам, ми обов'язково доповнимо перелік!

А тепер наведемо кілька варіантів виробів, які можна виготовити з принтованого фетру:

1. Найперший та найпоширеніший вид handmade виробів серед наших любих клієнтів - це аксесуари для волосся:

2. Другий варіант, де можна застосувати принтований фетр, - це сезонний декор для дому своїми руками:

3. Деякі наші рукодільниці пошили з нашого принтованого фетру м'які іграшки або деталі до них.

Зайчик з фетру

від Катерини Савченко

Шапка та сумка з фетру

від Яни Мандрик

Зайчик з фетру

від Марії Очеретько

4. Також ви можете пошити оригінальні м'які літери для іменних розтяжок з принтованого фетру. Кілька ідей з інтернету:

М'які літери з принтованого фетру М'які літери з принтованого фетру М'які літери з принтованого фетру

"Пуговичок" також має в асортименті м'який корейський фетр в горошок, який на рівні з принтованим внесе свій неповторний акцент у ваші роботи.

Бантики з фетру в горох Полуниця на торті з фетру в горох
Посуд з фетру в горох Коник з фетру в горох

Якщо у вас є роботи, виконані з нашого принтованого фетру, надсилайте їх нам на пошту: sales@pugovichok.com.ua, і ми обов'язково опублікуємо їх у цій статті!

P.S. ДЯКУЄМО всім нашим любим клієнтам, які зголосилися допомогти наповнити цю статтю якісним матеріалом та ілюстраціями!

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.